"Nem csak a köpet az, ami a szádon kijön!"

Kondásgenny

Kondásgenny

Helyezzük hát el végre a nyulakat az őszinteség skáláján!

2015. április 12. - Toportyánbivaly

Az álcázás nagymesterei a nyulak, ezzel mindenki tisztában van határon innen és túl. Nézzük hát meg, miként álcázza magát az említett állat.

img_1634.JPG

Az állat azt sugallja magáról, hogy tiszta. Nézzük csak meg, hiszen látszólag valóban tiszta; fehér bundáján csillan a fény, fekete mintája fényesen ragyog. Már-már el is hinnénk, hogy ez a nyúl bizony őszinte, de akkor meglátjuk a szemében azt a csalafinta ármányt, amelyből gyanút foghatunk: 

 

EZ A NYÚL NEM ŐSZINTE!

 

Ám ha nem őszinte, vajon mit titkol előlünk? -merül fel a kérdés. Ha a természet máshogyan intézte volna az erőviszonyokat, valószínűleg most mindahányan őrlődhetnénk, mi emberek, s tán a sírba is e kétellyel a lelkünkben kellene beleborulni. Ám tekintettel arra, hogy a nyúl az nyúl, mi pedig emberek vagyunk, megtehetjük azt, hogy egy mozdulattal felemeljük a nyúl tappancsát, s reménykedünk, hogy hátha megleljük, vajon mit is titkol előlünk az állat. 

 

Megemeljük hát a tappancsát, és ezt látjuk:

 

img_1630.JPG

 

A NYÚLNAK HUGYOS A TAPPANCSA!

 

Hát ezt titkolta előlünk! Hát ezért volt a nagy sumákolás! A nyúl szégyellte, hogy a saját testének egyik legfontosabb része, a tappancsa bizony nem hogy nem tiszta, hanem

 

T E L J E S E N    Ö S S Z E    V A N    P I S Á L V A.

 

Össze. És figyeljük csak meg a szemében azt a dühöt, hogy lebuktattuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://kondasgenny.blog.hu/api/trackback/id/tr157361764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása