"Nem csak a köpet az, ami a szádon kijön!"

Kondásgenny

Kondásgenny

Itt a megoldás az összes betegség ellen…

de az orvosok és gyógyszerészek mélyen hallgatnak róla!!!

2015. április 22. - Betyármalac

Nem vicc!!! A mai világban nincs olyan élelmiszer, ami ne lenne egészségtelen! Az orvosok és gyógyszerészek mérgeznek minket, hogy aztán a beteg emberek pénze a gyógyszerlobbi zsebében landoljon!! Tisztelet a kivételeknek, mint Dr. Heldeimer Etele fülész-nőgyógyász talpszakorvos, aki hosszú ideje végez kutatásokat embereken. Tanulmányai egyre jobban bizonyítják azt a tényt, hogy egészségesek maradunk, ha rendszeresen fogyasztunk…

TERMŐFÖLDET!!!

doctor_jack.jpgNagy elfoglaltságában sikerült elérnünk a Doktor urat, hogy kérdéseinket feltegyük!

Kondásgenny: Tisztelt Doktor úr, hogy jött a felismerés, hogy ez lehet a megoldás a világ egészségügyi problémáira?

Dr. Heldeimer Etele: Alapvetően abból indultam ki, hogy mindent, amit elfogyasztunk, magából a termőföldből származik. Az abban termesztett növényeket esszük meg vagy állatainknak szolgáljuk fel. A növény fejlődése, feldolgozása során rengeteg méreganyaggal találkozik, mire a tányérunkra vagy kedvenc malackánk elé kerül. Ekkor kezdtem tanulmányozni annak hatását, hogy a termőföld közvetlen fogyasztása miként hat az emberi szervezetre, hisz akkor csökkenthető az étel és a méreganyagok közötti kontaktus.

K.g.: Talált alanyokat a vizsgálathoz, esetleg saját maga is részt vesz benne?

Dr. H.E.: Nekem kellett önmagamon végezni először és mit ne mondjak, máig nem volt olyan nap azóta, hogy ne fogyasszak a talajból. Napi 3 kiló földet eszem.

K.g.: És mit mutatnak a kutatások?

Dr. H.E.: Erőteljes javulást tapasztaltam a saját állapotomban és a kutatáshoz csatlakozott páciensek körében is. Sokkal kiegyensúlyozottabbak lettek. A kezeltek közül senki nem szenved daganatos, krónikus vagy idült betegségben.

K.g.: Előtte betegek voltak?

Dr. H.E.: Nem soha, de most nem ez a lényeg.

Kg.: Tudna ajánlani valamit a kedves olvasóinknak?

Dr. H.E.: Reggelente tudok ajánlani egy kis budai barna agyagot, dunaiszappal, ebédre kiváló választás a bugaci futóhomok, desszertnek hozzá egy merőkanál vajdasági feketeföld (figyeljünk oda a minőségre, mert a szerbek becsapnak). Vacsorára valami könnyebbet ajánlok, én ma például barna erdőtalajt fogyasztok egy kis lejtőhordalékkal.

Kg.: Köszönjük Doktor úr! 

A bejegyzés trackback címe:

https://kondasgenny.blog.hu/api/trackback/id/tr617387262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

halalorbanra 2015.04.24. 09:26:15

KAMU!!! Jó nektek, hogy itt ámítjátok a népet?! A föld egyáltalán nem ehető, csak annyira, mint bármi más. Etele doktor véleménye szerint vajon a sóder is jótékony hatású? Remélem csak vicc ez az egész...

Betyármalac 2015.04.27. 21:36:45

Kérem ne fossza meg olvasóinkat pesszimista hozzászólásával a gyógyulás reményétől! :(
süti beállítások módosítása