"Nem csak a köpet az, ami a szádon kijön!"

Kondásgenny

Kondásgenny

Ezt kerüld ki, ha tudod!

2015. április 15. - Betyármalac

Emlékszem még a régi időkre, amikor fantasztikus gyermeknapokat, majálisokat tartottunk a mai Kiskunsági Nemzeti Park területén. Ezek az idők elmúltak, hisz a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálata dicsőn védelmezi, ami nem is lenne baj, hisz védjük meg természeti kincseinket a hitvány, szemetelő csőcselékkel szemben vagy offroados, quados embertársainktól, akiknek többsége úgy sem állja meg, hogy a kijelölt utat ne hagyja el, elvégre ez még a nevében is benne van a sportnak.

Épp gyalogostúrát tartottunk, amikor megpillantottam eme lenyűgöző infrastruktúrát, Szinte áttörhetetlen akadályba botlottunk. Szívesen gondolkodnék a kivitelezők fejével. "Á Józsi, itt van ez a 100 millió, kezdeni kellene vele valamit, hogy 70 nálunk maradjon, tegyünk ki sorompókat". Ekkor biztos megszólalt valakinél a csengettyű, hogy "na de főnök, több száz hektár réten nem fogják tudni kikerülni?". "Ugyan már! Miért kerülné ki, ha mellette nem megy út?!". Szívem szerint többet írnék a képről, de hagyom a kedves olvasókat, hogy merengjenek el a képen és képzeljék el a saját verziójukat.

Mellékesen hozzátenném, hogy a sorompó le sem volt zárva, fel lehetett nyitni! Hát biztonság ez????

11160469_905722009450869_273547316_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kondasgenny.blog.hu/api/trackback/id/tr527371262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása