"Nem csak a köpet az, ami a szádon kijön!"

Kondásgenny

Kondásgenny

Ne haragudjatok rám, nehéz a kölköm! :(

2015. április 30. - Betyármalac

Azt mondanom sem kell, hogy ti mindannyian utolsó senkik vagytok, ha nem gyúrtok, nem fitnesszöztök illetve nem néztek ki jól. Tessék menni a lábszagú konditerembe, hogy aztán arról Facebookon minél előbb státuszt tegyetek közzé, olykor egy tükrös szelfi kíséretében. Nyugodtan írhatjátok angolul, hogy „at the gym” vagy hasonlót, de el sem kell menni, már otthon a tükör előtt is lefényképezhetitek magatokat, ilyenkor értelemszerűen „to the gym” kommentárral láthatjátok el. Csajoknál bónuszba mehet az ujjakkal megformázott V betű, csücsörítéssel.

terhes.pngEzekhez a dolgokhoz már mindannyian hozzászokhattunk, de ahogy a Kondásgenny színvonalának, ennek sincs olyan mély alja, amit ne becsülhetnénk alá. Ritka szép pillanatnak lehettünk tanúi, ami tökéletesen tükrözi a mai társadalmunk értékrendjét. Bal oldalt láthatjátok ezt a csodát.

Eljutottak arra a szintre egyesek, hogy a szívük alatt hordott gyermeket, talán a mai világ egyetlen lelki és erkölcsileg még tiszta individuumát súlyfeleslegként élik meg. Mint egy teher, egy tárgy, ami meggátolja, hogy e poshadt világ elismerjen minket, vagyis a külsőnket.  Én úgy gondolom, hogy egy értelmes nő (ebből erősen következtethető, hogy tárgyban forgó alanyunk nem az) ilyen esetben nem szomorú szmájlival fogja illetni a felszaladó kilókat.

Külön hozzáteszi, hogy azért reméli, hogy így is elfogadják. Kérem szépen ez nem más, mint az úgynevezett, angolul zseniális szóval illetett "attention whore" azaz figyelemkurva riasztás. Aminek alapvető módszere magunkat negatívan feltüntetni, hogy aztán kapjuk a több tucat "De szép vagy <3", "Ugyan, jól áll a terhesség!" esetleg "Terhesen is gyönyörű vagy!" hozzászólásokat. 

Ilyen ez a világ, majd akkor nem lesznek ilyen gondjai, amikor elrepül felette 40-50 év és a lebbencslevesből kell kihúznia fonnyadt répa csecseit, persze mindezt az öregek otthonában, mert a jelenlegi "súlyfelesleg" oda dugja majd, ha ez a fontossági sorrend marad.

A Kondásgenny szerény kis csapata javasolja Anikónak, ha a növekvő testtömeg aggasztja, vagy meggátolja a külsőségekre kihegyezett társadalom elismerésének megszerzésében, akkor ne gyereket vállaljon (habár ezt sem biztos, hogy vállalta, csak becsúszott és megkötött a gipsz) hanem

NEVELJEN DISZNÓT!

Egyrészt itt a felszaporodó kilóknak örülhet, mert hízik a malac, közeledik a jól megérdemelt disznótor, másrészt pedig elviheti különböző kiállításokra és neves gazdák hozzászólásait nyugtázhatja, mint "Be széjp a desznyó!" vagy "Azasztán a tekintetes koca!" esetleg "Szép formás a dagadója". És ami a legszebb, ezt elérheti úgy is, hogy egy kilót nem szed fel.

 /UPDATE: Azóta persze megváltoztatta posztját, már örül neki/

A bejegyzés trackback címe:

https://kondasgenny.blog.hu/api/trackback/id/tr257418026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása